Shanghai
Övrigt
0520-355 40
Adress
Staveredsgatan 19
461 31 Trollhättan
Öppettider
Måndagar: Stängt
Tisdag - Torsdag: 11.00-21.30
Fredag: 11.00-22.30
Lördag: 12.00-22.30
Söndag: 12.00-21.30
Kinesisk mat
-
1. Vårrullar
-
1 A. Minivårrullar(Vegetariska) 10st.
-
2. Kycklingsoppa
-
4. Pekingsoppa
-
5. Räkchips
-
6. Kyckling i skivor med bambuskott
-
7. Kyckling med grönsaker
-
9. Kyckling i skivor med ananas
-
10. Kyckling i skivor med cashewnötter i soyasås
-
13. Kyckling i curry
-
15. Friterad kycklingfilé blandad i sötsur sås
-
16. Friterad kycklingfilé med valfri såscurry, sötsur eller soya
-
17. Kyckling Sichuan stil(stark)
-
22. Stekt kyckling med vitlökssås
-
23. Grillad kycklinghalva med pommes frites
-
25. Strimlad biff med bambuskott
-
31. Biff satay med sambal och barbequesås(stark)
-
32. Strimlad biff i currysås med bambuskott
-
34. Biff i skivor med tomater
-
35. Biff i skivor med grönsaker
-
36. Biff Sichuan(Kryddstark)
-
37. Entrécôte med pommes frites
-
38. Biff special, sötsur(stark)
-
39. Biff med purjolök och bambuskott
-
40. Fläskfilé i currysås
-
41. Friterad fläskkött i valfri sås(curry, sötsur eller soya)
-
42. Friterad fläskfilé blandad i sötsur sås
-
46. Fläskfilé med grönsaker
-
47. Fläskfilé i skivor med paprika och bambuskott
-
51. Friterad bläckfisk i valfri såscurry, sötsur eller soya
-
52. Stekt bläckfisk med sambal (stark)
-
57. Friterad fiskfilé i valfri såscurry, sötsur eller soya
-
58. Fisk med sambal i sås(stark)
-
59. Fisk friterad i gul eller röd curry med grönsaker
-
60. Friterade stora räkor i valfri såscurry, sötsur eller soya
-
61. Kinesiska räkor i skarp sötsur sås(stark)
-
64. Fyra smårätter special blandat i såsBiff med bambuskott, Kyckling med currysås, Friterade räkor, Friterat fläskkött
-
64. Fyra smårätter special med sås vid sidan omBiff med bambuskott, Kyckling med currysås, Friterade räkor, Friterat fläskkött
-
65. Friterade räkor med valfri såscurry, sötsur eller soya
-
69. Stekta stora räkor med grönsaker
-
79. Stekt ris med grönsaker
-
111. Kyckling i skivor med champinjoner
-
112. Kyckling i skivor med svart fungus (kinesisk svamp)
-
113. Kyckling med paprika och bambuskott
-
121. Biffstrimlor(Bara biff)
-
123. Strimlad biff med lök
-
125. Biff i strimlor med champinjoner
-
126. Biff i skivor med svart kinesisk svamp
-
127. Biff i strimlor med paprika
-
133. Fläskfilé med bambuskott
-
134. Fläskfilé med champinjoner
-
135. Fläskfilé i skivor med svart fungus (kinesisk svamp)
-
136. Fläskfilé i skivor med tomater
-
137. Fläskfilé med jordnötssås och grönsaker
-
143. Stekt ris med kyckling
-
145. Stekt ris special med kyckling och räkor
-
146. Stekt ris special med kyckling och räkor(stark)
-
147. Stekt ris med räkor
-
162. Chop suey de luxe
-
165. Stekta blandade grönsaker och caschewnötter
-
166. Wokad tofu med grönsaker
-
184. Biff med ananas(stark)
Thailändsk mat
-
3. Tom Yang Goong(räksoppa)
-
11. Kyckling Kapitan(stark)
-
12. Kyckling med färsk mango och tom yam krydda(stark)
-
12A. Kycklingfilé med jordnötssås och grönsaker
-
14. Satay GaiKyckling på spett med jordnötssås
-
18. Kyckling med gul curry och thai basilika(stark)
-
19. Kyckling med panang curry och thai basilika(stark)
-
20. Kycklinggryta med röd curry och thai basilika(stark)
-
21. Kyckling med cashewnötter i sötsur sås
-
24. Biffgryta med gul curry och thai basilika(stark)
-
26. Biffgryta med röd curry och thai basilika(stark)
-
27. Biffgryta med panang curry och citronblad(stark)
-
28. Hårdstekt biff på Thailändskt vis med chilisås
-
29. Wokad biff med grönpeppar och thai basilika(stark)
-
30. Wokad thailändsk biff med ostronsås
-
33. Biff med färsk mango o. tom yam krydda(stark)
-
44. Wokad thailändsk revbensspjäll med friterad thai basilik(stark)
-
45. Wokad thailändsk fläskfilé med ingefära(stark)
-
48. Wokad thailändsk fläskfilé med thai basilika(stark)
-
50. Wokad thailändsk fläskfilé med röd eller gul curry och grönsaker
-
53. Wokad bläckfisk med röd curry och grönsaker(stark)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-